Особливості кокосового цукру

З-поміж безлічі різновидів цукру, найпоширеніші – буряковий та тростинний. Ці види насичені простими вуглеводами і є лідерами за вмістом калорій - 400 ккал на 100 грам.

Корисною альтернативою на прилавках українських гастро-бутиків та в інтернет-магазинах є HEALTHY COCONUT SUGAR® (ЗДОРОВИЙ КОКОСОВИЙ ЦУКОР®).

У країнах-виробниках кокосового цукру: Індонезії, Таїланді та деяких інших, цей натуральний неочищений підсолоджувач вже давно увійшов у застосування.

Будь-яка страва за рецептом азіатської та паназіатської кухні розкриється особливо виразно, якщо до нього додати не білий рафінований, а кокосовий цукор. Спробуйте і переконаєтесь.

Виготовлення кокосового цукру

Відпрацьована роками технологія дозволяє отримати унікальний та 100% натуральний продукт.

Жодних хімічних та виробничих процесів! Кокосовий цукор одержують шляхом повільного випарювання соку кокосових пальм аж до густої консистенції, після чого відбувається кристалізація. Це також природній процес, аналогічно кристалізації меду.

Цукор без цукрози

Основною характеристикою та особливістю є повна відсутність сахарози.
Низький глікемічний індекс 35 дає можливість помірно вживати даний підсолоджувач людям з різними формами діабету, а також під час спеціальної дієти.

Унікальний склад кокосового цукру:

вітаміни (В2,3,6,8; З)
мікроелементи у природньому складі: калій, магній, цинк, сірка, залізо
вуглеводи складні близько 92%
жири 0,3 - 0,5%
білки до 1%


Глутамін (амінокислота) просто незамінний мікроелемент для зростання м'язової маси, для швидкого загоєння ран.
 

Вітамін В8 - незамінний помічник для нервової системи та органів зору, має властивості для боротьби з депресіями та безсонням.

Насичення калієм нормалізує артеріальний тиск.

Екологічна безпека

Все частіше споживачі звертають увагу на корисні якості продуктів та їх екологічність. У цьому сенсі, кокосовий цукор - суперфуд в раціоні людини, яка веде здоровий спосіб життя.

Маючи приємний ненав'язливий присмак, подібний до карамелі з ледь вловимим відтінком горіха, кокосовий цукор задовольняє потребу мозку в солодощах. Особливо це підтверджують студенти та люди, зайняті активною розумовою працею. Адже, мозкова діяльність потребує великої витрати енергії.

Кокосовий цукор найчастіше додають у корисну випічку та здорові десерти, каші, соуси, гарячі напої та коктейлі.
Кокосовий цукор не пригнічує смак десерту, як тростинний чи рафінований буряковий цукор, а навпаки підкреслює, насичує аромат.

Збагатіть свої гастровраження та здивуйте гостей!

Кошик

Ваш кошик порожній.