Кокосовий цукор. Рецепт
Щоб зварити смачну каву, необхідно дотриматися наступних умов:
1. Чиста прозора вода без домішок.
В ідеалі, щоб приготувати смачну каву, рівень хлору у воді повинен дорівнювати нулю (pH — баланс між кислотністю та лужністю).
2. Час.
Насолоджуйтесь процесом! Кавоваріння – це ритуал. Кава у джезві (турці) вариться на дуже повільному вогні.
3. Краще використовувати джезву з вузькою шийкою. Кава вийде ароматнішою.
4.Сіль.
Дрібка солі створить баланс.
5. Імбир чи перець чилі.
Нотка імбиру чи гострого перцю чилі додасть пікантності, збадьорить смакові рецептори.
6. Натуральний кокосовий цукор HEALTHY COCONUT SUGAR®.
Розкриває та посилює смак кави, змушує переливатися відтінками післясмак. Привносить мінімальну пом'якшувальну насолоду. Це як вінець магічного дійства.
7. Не доводьте до кипіння, будь ласка!
Щойно утворилася щільна пінка, вимкніть нагрівання. Зачекайте хвилинку-дві – кава досі вариться. І нарешті… розлийте каву по філіжанках. Насолоджуйтесь!
Ледь не забули! Для смачної кави важлива кава! Тобто якісне зерно і тривалість обсмаження. Тож досліджуйте власні смакові вподобання та кавові бренди. Визначайте фаворитів. І тоді кавонасолода стане регулярною, а не залежатиме від удачі.