Кокосовий цукор при діабеті

Діабет не сумісний із вживанням цукрів. Але непереборне «хочеться» веде до пошуків чогось солодкого, але не цукру. Чогось у міру дозволеного.

Кокосовий цукор – одна з таких альтернатив. Його не варто їсти ложкою, але мінімально підсолодити ранкову кашу або каву - прийнятне рішення.

Натуральний кокосовий цукор (висушений сік кокосової пальми) не піддається рафінуванню, зберігає всі корисні мікроелементи та є продуктом із низьким глікемічним індексом – 35 одиниць.

Набагато легше відмовитися від солодкого, коли немає категоричної заборони. Коли знаєш - я можу це собі дозволити. Тоді склянка смузі з половинкою чайної ложки HEALTHY COCONUT SUGAR® або жменя свіжих ягід знімає психологічну напругу з приводу заборони, задовольняє мозок та підтримує організм у бадьорості.

 

Нижче наведено таблицю з продуктами відповідно до їх глікемічним індексом. Кокосовий цукор закриває цей солодкий рейтинг.

 

Гликемический индекс сладостей

Продукт ГИ
Белий хліб, булочка 100
Мед < 80
Рафінований білий цукор 70
Шоколад < 70
Диня 65
Банани 60
Тростинний цукор 55
Виноград 45
Кокосовий цукор HEALTHY COCONUT SUGAR® 35

 

Ще кілька важливих переваг кокосового цукру:

- сприяє зниженню рівня холестерину
- сприяє нормалізації артеріального тиску
- служить профілактикою пригноблених та депресивних станів.


Не секрет, що при розвитку цукрового діабету страждають і інші органи та системи людини. Саме тому екологічні продукти відіграють у режимі харчування першочергове значення.

Походження та технологія виготовлення кокосового цукру

Основними постачальниками унікального продукту вважаються країни Індонезія, Таїланд і Шрі-Ланка. Продукт 100% натуральний, що пройшов органічну сертифікацію.

Видобувають цукор із кокосової пальми під час цвітіння, способом невеликого надрізу біля кріплення квітки. Сік пальми наповнює ємність, під дією сонця чи повільного нагрівання, рідина випаровується, а густий залишок заморожується. Ось таким чином виходять кристали коричневого кольору. Залежно від відсоткового вмісту залишкової вологи, кристали можуть бути різної фракції.

Healthy coconut sugar є якісним дрібнозернистим цукром. Це означає, що нектар кокосової пальми був добре випарений і споживач, купуючи продукт, платить не за воду, а за суху корисну масу.

 

ПРОСТІ КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ З HEALTHY COCONUT SUGAR®

Печені яблука

Вирізати серцевину з яблук та наповнити начинкою: сир, ягоди з низьким глікемічним індексом, кокосовий цукор. Випікати при помірному вогні 20-25 хвилин.

Запечений солодкий гарбуз

Зріжте у гарбуза верхівку та виберіть насіння. Для начинки: дрібно нарізані яблука, будь-які горіхи (мигдаль, бразильський горіх, кеш'ю, кокосовий горіх, пекан, фундук, макадамія, волоський горіх, кедрові горіхи, фісташки), підсолодіть кокосовим цукром і запікайте в духовці. Час залежить від сорту гарбуза.

Десерт

Подрібніть цитрус памело. Залийте його у блюді йогуртом або кефіром, підсолодіть і прикрасьте коричневим кокосовим цукром та цедрою.

 

Насолоджуйтесь, будьте здорові та надсилайте нам свої авторські дієтичні рецепти з кокосовим цукром HEALTHY COCONUT SUGAR®!

Кошик

Ваш кошик порожній.