Як виготовляється кокосовий цукор?

Суцвіття тропічної кокосової пальми є джерелом смачного поживного нектару. Його збирають в посудини, аналогічно тому як в наших широтах добувають березовий сік.
Нектар проціджують, повільно нагрівають і випарюють до в'язкої консистенції. Таку солодко запашну нугу вже можна вживати, як екзотичний топінг для десертів. 
При подальшому випарюванні нуга робиться ще твердішою. Її можна відколювати, скажімо, як халву чи щербет.
Для отримання темно-коричневого цукрового порошку, продовжують випарювання з подальшим охолодженням і природною кристалізацією. Жодної хімічної обробки та рафінування!
100% натуральний здоровий продукт зберігає всі корисні властивості і містить комплекс елементів: магній, калій, кальцій, фосфор, вітамін С, тіамін (вітамін групи В), цинк, залізо, мідь, марганець.

Кошик

Ваш кошик порожній.